ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΝΕΜΟΣ

Ένα Forum ανταλλαγής πολιτικών σκέψεων προτάσεων και ιδεών σε ότι έχει να κάνει με την πολιτική κατάσταση... Ένας χώρος ανάπτυξης του λαϊκού κινήματος για ένα καλύτερο αύριο.


Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Έτοιμοι για κινητοποιήσεις οι αγρότες της Θεσσαλίας

Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

Πίστωση χρόνου δίνουν στην Πολιτεία οι Θεσσαλοί αγρότες μέχρι τις γιορτές για την επίλυση των προβλημάτων τους.

Αν μέχρι τότε δεν δουν «φως» στα χρόνια ζητήματα που αντιμετωπίζουν θα προβούν σε κινητοποιήσεις ακολουθώντας το δρόμο των συναδέλφων τους της Βορείου Ελλάδος.

Συγκεκριμένα, οι κτηνοτρόφοι της Θεσσαλονίκης και των γειτονικών νομών ξεκινούν από την ερχόμενη εβδομάδα κινητοποιήσεις διαθέτοντας σε συγκεκριμένα σημεία γάλα, τυρί και γιαούρτι, ενώ θα συνεχιστούν το επόμενο χρονικό διάστημα σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Σημειώνεται ότι τα κυριότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν είναι η μεγάλη καθυστέρηση στην καταβολή των επιδοτήσεων αλλά οι σημαντικές μειώσεις που έχουν γίνει στις τιμές των παραγωγών την στιγμή μάλιστα που οι τιμές στους καταναλωτές δεν ακολουθούν την ανάλογη πορεία.

Στην Θεσσαλία οι αποφάσεις παίρνονται πλέον σε επίπεδο και των τεσσάρων νομών και όχι ξεχωριστά, με τους αγρότες να περιμένουν να περάσουν οι γιορτές για να λάβουν τις αποφάσεις τους.

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης