ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΝΕΜΟΣ

Ένα Forum ανταλλαγής πολιτικών σκέψεων προτάσεων και ιδεών σε ότι έχει να κάνει με την πολιτική κατάσταση... Ένας χώρος ανάπτυξης του λαϊκού κινήματος για ένα καλύτερο αύριο.


Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Με εντεινόμενους ρυθμούς συνεχίζεται η Οικονομική Εξόρμηση

Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

admin

avatar
Admin
Με κλιμακούμενους ρυθμούς συνεχίζεται η Οικονομική Εξόρμηση που κήρυξε η ΚΕ του ΚΚΕ για τους μήνες Δεκέμβρη 2011 - Γενάρη 2012. Τα ενθαρρυντικά στοιχεία από το κλείσιμο της πρώτης εβδομάδας, όπου καλύφθηκε το 21,88% αποτελεί εφαλτήριο για κάλυψη όλων των πλάνων, παρά τις δεδομένες οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η συντριπτική πλειοψηφία του λαού, με πλατύ άνοιγμα, σφιχτό έλεγχο και αξιοποίηση κάθε δυνατότητας να δυναμώσουν τα οικονομικά του ΚΚΕ.

Μέχρι στιγμής, πρώτη Κομματική Οργάνωση στην κάλυψη του πλάνου είναι η ΚΟ Εξωτερικού, που έχει καλύψει το 41,80%. Ακολουθεί η ΚΟ Αιγαίου που έχει καλύψει το 37,37%. Η κάλυψη των πλάνων των υπόλοιπων Κομματικών Οργανώσεων έχει ως εξής: ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας 24,10%, ΚΟ Πελοποννήσου 23,80%, ΚΟ Κρήτης 23,25%, ΚΟ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης 21,90%, ΚΟ Αττικής 21,02%, ΚΟ Βορειοδυτικής Ελλάδας 18,81%, ΚΟ Θεσσαλίας 17,83%, ΚΟ Δυτικής Μακεδονίας 15,50% και ΚΟ Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας 15,18%. Η ΚΝΕ έχει καλύψει το 25,01% του πλάνου της, ενώ η ΚΟΒ «Ριζοσπάστη» το 20,52% και η ΚΟΒ «902» το 10%.

Εκτιμώντας τη θετική πείρα των Κομματικών Οργανώσεων και τη συμβολή της άμιλλας στην υπερκάλυψη των πλάνων στις προηγούμενες Οικονομικές Εξορμήσεις, η Γραμματεία της ΚΕ αποφάσισε και φέτος να υπάρχει άμιλλα και να απονεμηθούν τα εξής βραβεία:

Στην 1η Κομματική Οργάνωση: Η σημαία του Κόμματος και πίνακας ζωγραφικής από το αρχείο του Κόμματος.
Στην 2η Κομματική Οργάνωση: Πλακέτα της ΚΕ και πίνακας ζωγραφικής από το αρχείο του Κόμματος.
Στην 3η Κομματική Οργάνωση: Πλακέτα του ΚΚΕ.

Επίσης, οι τρεις πρώτες ΚΟ θα συγκροτήσουν αντιπροσωπεία 50 πρωτοπόρων συντρόφων στην Οικονομική Εξόρμηση που θα επισκεφθούν με ευθύνη της ΚΕ την περιοχή των Πρεσπών, το Νοσοκομείο του ΔΣΕ στο Βροντερό και τη σπηλιά του Νίκου Ζαχαριάδη στην Πύλη.

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://redwind.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης