ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΝΕΜΟΣ

Ένα Forum ανταλλαγής πολιτικών σκέψεων προτάσεων και ιδεών σε ότι έχει να κάνει με την πολιτική κατάσταση... Ένας χώρος ανάπτυξης του λαϊκού κινήματος για ένα καλύτερο αύριο.


Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Διαφήμιση 2 εκατομμύρια ευρώ από το υπ.Παιδείας

Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

admin

avatar
Admin
Το υπουργείο Παιδείας, σύμφωνα με πληροφορίες του newmoney.gr σκοπεύει να ρίξει στην αγορά το ποσό των 2 εκατομμυρίων ευρώ για διαφημίσεις. Τα χρήματα αυτά θα διαφημίσουν το επιχειρησιακό πρόγραμμα "Εκπαίδευση και Διά Βίου Μμάθηση"

Πρόκειται για ένα από τα ελάχιστα δημόσια spec που αυτήν την περίοδο φαίνεται να ανοίγουν με αποτέλεσμα όλος ο διαφημιστικός κλάδος να βρίσκεται επί ποδός πολέμου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο διαγωνισμός αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές Μαρτίου ενώ το κονδύλι του φθάνει τα 2 εκατ. ευρώ, ποσό διόλου ευκαταφρόνητο για την τρέχουσα περίοδο.

http://www.alfavita.gr

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://redwind.forumgreek.com

admin

avatar
Admin
Μιας και λόγο της λεγόμενης οικονομικής κρίσης του καπιταλιστικού σθστήματος η παλιά μέθοδος των κρυφών κονδυλίων με λεφτά στους αβανταδόρους κάτω από το τραπέζι καθίσταται επικίνδυνη για αρνητικά σχόλια προς αυτήν υπάρχουν μια σειρά άλλη τρόποι η κεντρική εξουσία να ξεπληρώνει τα διάφορα γραμμάτια της προς τους διάφορους αβανταδόρους της και φυσικά ένας καλός τρόπος είναι και αυτός με την κατασπατάληση διαφόρων υψηλών κονδυλίων για διαφημιστικούς λόγους...

Αλλά διερωτάμε τι θετικό μπορεί να αποφέρει μια διαφημιστική καμπάνια με ότι έχει να κάνει με το έργο του Υπουργείου Παιδείας?
Λέτε να πουλάμε γνώση και να μπούνε στην σειρά μαθητές από όλο τον κόσμο να έρθουν εδώ έναντι υψηλών διδάκτρων να φοιτίσουν στα απαξιωμένα από την ξεντρική εξουσία εκπαιδευτικά μας ιδρύματα?

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://redwind.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης