ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΝΕΜΟΣ

Ένα Forum ανταλλαγής πολιτικών σκέψεων προτάσεων και ιδεών σε ότι έχει να κάνει με την πολιτική κατάσταση... Ένας χώρος ανάπτυξης του λαϊκού κινήματος για ένα καλύτερο αύριο.


Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

ΠΑΜΕ ΔΕ Λάρισας: Για τη Γ.Σ. της ΕΛΜΕ Λάρισας και τη στάση των Παρεμβάσεων

Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

admin

avatar
Admin
ΓΙΑ ΤΗ Γ.Σ. ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ

Η ανακοίνωση της Πανελλαδικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών αναφέρει: «Στη Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ Λάρισας, ΔΑΚΕ, ΠΑΣΚ, ΣΥΝΕΚ, ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ και ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ καταψήφισαν την πρόταση για μέτρα ακύρωσης της αξιολόγησης στην πράξη». Στην ανακοίνωση της Πανελλαδικής Γραμματείας Εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ δεν υπάρχει καμία ανακρίβεια. Τα γεγονότα έχουν ως εξής:

Όταν γινόταν συζήτηση γύρω από το Πρόγραμμα Δράσης, η εκπρόσωπος του ΠΑΜΕ πρότεινε στη Γ.Σ. της ΕΛΜΕ:

«να ενσωματωθούν στο πρόγραμμα δράσης που προτείνει η ΟΛΜΕ, επιπλέον, μέτρα παρεμπόδισης της αξιολόγησης στην πράξη».Το ίδιο ακριβώς δηλαδή που πρότειναν οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ στις Γενικές Συνελεύσεις, σε όλη την Ελλάδα και που υιοθετήθηκε από τα Δ.Σ. και τις Γ.Σ. 15 ΕΛΜΕ της χώρας.

Η πρόταση αυτή τέθηκε σε ψηφοφορία και στη Γ.Σ. της ΕΛΜΕ Λάρισας.

Οι ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ στη Γ.Σ. έκαναν αυτό ακριβώς που έκαναν και στο Δ.Σ. της ΟΛΜΕ, αλλά και στη συντριπτική πλειοψηφία των Δ.Σ. και των Γ.Σ. των ΕΛΜΕ της χώρας. Στήριξαν, από κοινού με τη ΔΑΚΕ και τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ, το Πρόγραμμα Δράσης της ΟΛΜΕ που δεν είχε κανένα πρακτικό μέτρο παρεμπόδισης της αξιολόγησης στην πράξη.

Καταψήφισαν την πρόταση του ΠΑΜΕ, να ενσωματωθούν στο Πρόγραμμα Δράσης (που θα προτείνει η ΕΛΜΕ Λάρισας στη Γ.Σ. Προέδρων των ΕΛΜΕ) μέτρα ακύρωσης της αξιολόγησης στην πράξη.

Σαν αποτέλεσμα, η ΕΛΜΕ Λάρισας ψήφισε λευκό στη Γ.Σ. Προέδρων των ΕΛΜΕ στην πρόταση να συμπεριληφθούν στο Πρόγραμμα Δράσης μέτρα ακύρωσης της αξιολόγησης στην πράξη.

Αν η ΕΛΜΕ Λάρισας ψήφιζε υπέρ, τα μέτρα αυτά θα είχαν συμπεριληφθεί και θα ήταν σήμερα απόφαση της Γ.Σ. Προέδρων των ΕΛΜΕ.

Όλα τα υπόλοιπα, είναι άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε…

ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών ν. Λάρισας

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://redwind.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης