ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΝΕΜΟΣ

Ένα Forum ανταλλαγής πολιτικών σκέψεων προτάσεων και ιδεών σε ότι έχει να κάνει με την πολιτική κατάσταση... Ένας χώρος ανάπτυξης του λαϊκού κινήματος για ένα καλύτερο αύριο.


Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Ο Καψής, ο Ζούλας και η ΕΡΤ

Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

1 Ο Καψής, ο Ζούλας και η ΕΡΤ Την / Το Τρι Αυγ 13, 2013 1:16 am

admin

avatar
AdminΗ δαπανηρή εκπομπή, τα πόστα και οι παχυλοί μισθοί

Χαρακτηρίστηκε ως «η πιο δαπανηρή απ’ όλες τις μικτές παραγωγές της ΕΡΤ». Ανατέθηκε από πρώην στέλεχος της «Καθημερινής» σε δημοσιογράφους της ίδιας εφημερίδας και επιπλέον συμμετείχε ένα άλλο μέλος της οικογένειας Ζούλα. Μπορεί ο Παντελής Καψής να προτείνει τον Ανδρέα Ζούλα για το Εποπτικό Συμβούλιο της ΝΕΡΙΤ και ο Κωνσταντίνος Ζουλας να είχε επί χρόνια εκπομπή στην ΕΡΤ, αλλά χώρος υπήρχε και για το Στάμο Ζούλα, σύμβουλο του Χρήστου Παναγόπουλου για θέματα αρχείου και διευθυντή της εκπομπής «Η μεγάλη αλλαγή».

Η συγκεκριμένη μικτή παραγωγή, όπως αναφέρουν οι ελεγκτές δημόσιας διοίκησης στο πόρισμά τους (Νοέμβριος 2010) και όπως διαβάζουμε στο SECRET, ένθετο της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ «ήταν η πιο δαπανηρή από όλες τις μικτές παραγωγές της ΕΡΤ με κόστος ανά επεισόδιο 35.800 ευρώ πλέον ΦΠΑ». Συνολικά στην εταιρεία είχαν ανατεθεί 15 επεισόδια, διάρκειας 52 λεπτά το καθένα. Η ΕΡΤ όμως διέθετε στην εκπομπή και το Στάμο Ζούλα, ο οποίος είχε θέση ειδικού συμβούλου του προέδρου, διευθύνοντος συμβούλου Χρήστου Παναγόπουλου, με ετήσια μικτή αμοιβή ύψους 122.066 ευρώ και κοινό παρονομαστή τα προηγούμενα χρόνια στην Καθημερινή!

Από την έρευνα που έκαναν οι ελεγκτές προέκυπτε πως δύο δημοσιογράφοι λάμβαναν από 3.300 ευρώ ο καθένας και άλλοι δύο από 1.833 ευρώ ο καθένας. Μεταξύ άλλων σκηνοθέτης της εκπομπής ήταν ο Νικόλαος Παπαθανασίου ο οποίος αμειβόταν με 2.326 ευρώ το επεισόδιο, πλέον ΦΠΑ, ενώ ήταν εργαζόμενος αορίστου χρόνου στην ΕΡΤ.

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://redwind.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης