ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΝΕΜΟΣ

Ένα Forum ανταλλαγής πολιτικών σκέψεων προτάσεων και ιδεών σε ότι έχει να κάνει με την πολιτική κατάσταση... Ένας χώρος ανάπτυξης του λαϊκού κινήματος για ένα καλύτερο αύριο.


Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ «ΠΕΤΖΕΤΑΚΙΣ» Και απλήρωτοι και απειλούνται με σύλληψη για χρέη στο Δημόσιο

Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

Εμφραγμα κόντεψαν να πάθουν στελέχη και απλοί υπάλληλοι της εταιρείας «Πετζετάκις Βορείου Ελλάδος» -θυγατρική του ομίλου «Πετζετάκις»- όταν έλαβαν από την Εφορία ατομικές ειδοποιήσεις για χρέη που κυμαίνονται από 1.500.000 μέχρι 2.500.000 ευρώ ο καθένας, με την προειδοποίηση ότι θα διωχθούν ποινικά αν δεν τα εξοφλήσουν.
Φωτογραφία αρχείου Κι αυτό γιατί οι ίδιοι δεν χρωστάνε τίποτε στην Εφορία, χώρια που έχουν 15 μήνες απλήρωτοι οι περίπου 400 εργαζόμενοι συνολικά στον όμιλο «Πετζετάκι».
Πρόκειται για 5-10 άτομα που αμέσως έσπευσαν να μάθουν τι συμβαίνει και πληροφορήθηκαν ότι πρόκειται για οφειλές της εταιρείας προς την Εφορία και καταλογίστηκαν σε αυτούς -κυρίως στελέχη και υπαλλήλους του λογιστηρίου-επειδή κατά καιρούς είχαν βάλει υπογραφές σε συναλλαγματικές και επιταγές. Δύο, μάλιστα, έχουν βγει ήδη στη σύνταξη κι έπαθαν σοκ όταν πήραν στα χέρια τους τις ειδοποιήσεις της Εφορίας.
Οπως μας πληροφόρησαν, είναι μια πρακτική που συνηθίζεται από την Εφορία και όσοι λαμβάνουν τις ατομικές ειδοποιήσεις κινδυνεύουν να διωχθούν ποινικά, αν η εταιρεία δεν πληρώσει τις οφειλές της. Ο επιχειρηματίας Γ. Πετζετάκις είναι μεταξύ αυτών που συνελήφθησαν το τελευταίο διάστημα για χρέη προς το Δημόσιο. Πριν από λίγες μέρες η μητρική εταιρεία κατέθεσε αίτηση ένταξης στο άρθρο 99.
Οι 90 εργαζόμενοι στο εργοστάσιο της Θεσσαλονίκης, που ανήκει στη θυγατρική «Πετζετάκις Β. Ελλάδος», βρίσκονται από τον Μάιο σε επίσχεση εργασίας, διεκδικώντας τα δεδουλευμένα κι έχουν εγκατασταθεί σε αυτό για να εμποδίσουν τυχόν έξοδο μηχανημάτων.
Ν. ΡΟΥΜΠΟΣ - enet.gr, 6/12/2011

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης