ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΝΕΜΟΣ

Ένα Forum ανταλλαγής πολιτικών σκέψεων προτάσεων και ιδεών σε ότι έχει να κάνει με την πολιτική κατάσταση... Ένας χώρος ανάπτυξης του λαϊκού κινήματος για ένα καλύτερο αύριο.


Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Ειδική έκδοση του «Οδηγητή» αφιερωμένη στην πάλη ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά

Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

admin

avatar
Admin


«Μη ναρκώνεις το μυαλό και τη ζωή σου! Πες ΟΧΙ σε όλα τα ναρκωτικά!»
Δημοσίευση: Παρ, 22/02/2013 - 20:51
pdf
email
Print
Share page with AddThis

Το Σάββατο 23 Φλεβάρη κυκλοφορεί ειδική έκδοση του «Οδηγητή» αφιερωμένη στον αγώνα ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά. Το φύλλο θα διατίθεται δωρεάν και θα διακινείται από τις Οργανώσεις της ΚΝΕ στα σχολεία και τις σχολές, τις γειτονιές σε όλη την Ελλάδα.

Η Συντακτική Επιτροπή του «Οδηγητή» στο σημείωμά της για την ειδική έκδοση σημειώνει:
«Το φύλλο που κρατάς στα χέρια σου είναι μια ειδική έκδοση του “Οδηγητή”, του Οργάνου του Κεντρικού Συμβουλίου της Κομμουνιστικής Νεολαίας Ελλάδας, που κυκλοφορεί το πρώτο Σάββατο κάθε μήνα.
Η ειδική αυτή έκδοση, που θα κυκλοφορήσει χέρι με χέρι στα σχολεία και τις σχολές, τις γειτονιές και τους χώρους δουλειάς, είναι αφιερωμένη στον αγώνα ενάντια σ’ όλα τα ναρκωτικά. Για την ύλη του φύλλου συνεργάστηκαν η Συντακτική Επιτροπή του “Ο”, η Επιτροπή κατά των Ναρκωτικών του ΚΣ της ΚΝΕ και το Τμήμα κατά των Ναρκωτικών της ΚΕ του ΚΚΕ.
Διάβασε αυτό το φύλλο, δώσε το στο φίλο, στο συμμαθητή, στο συνάδελφο, στο διπλανό σου. Ένωσε και εσύ τη δική σου φωνή με την ΚΝΕ και το ΚΚΕ ενάντια στη ναρκωθολούρα, την αποχαύνωση, τους εμπόρους του θανάτου. Φώναξε δυνατά: "Μη ναρκώνεις το μυαλό και τη ζωή σου! Πες ΟΧΙ σε όλα τα ναρκωτικά!"».

Τα περιεχόμενα του φύλλου:
- Ζωή ολόκληρη, όχι με δόσεις.
- Άρθρο της Επιτροπής κατά των Ναρκωτικών του ΚΣ της ΚΝΕ.
- Συζήτηση με νέους από το ΚΕΘΕΑ «Στροφή».
- Συνέντευξη με τον Χαράλαμπο Πουλόπουλο, διευθυντή του ΚΕΘΕΑ και τον Κώστα Αρβανίτη, δημοσιογράφο και μέλος του ΔΣ του ΚΕΘΕΑ.
- Συνέντευξη με τον Ηλία Μιχαλαρέα, πρόεδρο του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών.
- Δηλώσεις καλλιτεχνών και αθλητών ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά.

Η ειδική έκδοση έχει αναρτηθεί ολόκληρη και στην ιστοσελίδα της ΚΝΕ www.kne.gr, όπου μπορείτε να «κατεβάσετε» ή να ξεφυλλίσετε την ειδική έκδοση σε μορφή pdf.

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://redwind.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης